Modern kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a Silka Fashion Kft-nél

A kedvezményezett neve: SILKAFashion Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Modern kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a Silka Fashion Kft-nél

A feltételesen visszatérítendő támogatás összege: 35 000 000 Ft

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt tartalma:

A Silka Fashion filozófiája a kis darabszámú minőségi modellek gyártásában rejlik, ezzel tesszük egyedivé termékkínálatunkat, melyet személyközpontú értékesítéssel is sajátossá teszünk. Ezt a fajta üzletpolitikát megszemélyesítő kollekciónkat a divat iparág újabb szakembereinek bevonásával és továbbképzésével kívánjuk népszerűbbé tenni. Ehhez az elgondoláshoz designer csapatunk a program keretein belül lehetőséget biztosít a jelenleg kirekesztett stylistoknak kreativitásuk kibontakoztatására, személyes szakmai tapasztalataink, tudásunk átadásával, hogy a Silka márkavédjegye alatt kiteljesíthessék művészetüket.

Az együttműködés célja, hogy a szakma legjobbjainak bevonásával, valamint többféle modelltípus gyártásával egy új, szélesebb célpiacot szólítsunk meg, mely potenciálisan a márka külföldi megjelenésének is teret ad. A modellek tervezési és design megalkotásához vidéki bemutató és oktató divatpontokat alakítunk ki. A formatervezés, az oktatás és az új design kollekció bemutatása továbbra is a Budapesten kialakított design központokban zajlik, valamint személyre szabott stílustanácsadás is a vásárlók rendelkezésére áll. A nagyobb közönség bevonzása érdekében stílus- és színelemzéssel, személyi adottságokhoz igazodó divattanácsadással és egyénre szabott gardrób felújítási szolgáltatással tesszük színesebbé az értékesítést.

A népszerűsítéshez segítségünkre szolgál a 2020-ban elkészült webshopunk, mely az új modellek termékpalettájával szélesebb vásárlói körnek indukál vásárlási kedvet. A webshopon keresztüli értékesítéssel a vásárlás könnyedén, személyes megjelenés nélkül is, a világ bármely pontjáról megoldható. Ehhez személyes call-center és a modellek 3D videós felvételei fogják segíteni a vásárlók igényeinek kielégítését.

Az üzleti koncepció fejlesztése során létrejövő kapacitásbővülés hozzájárul vállalkozásunk versenyképessé tételéhez és a járvány okozta vásárlói szokások átrendezéséhez igazodva a jelenlegi gazdasági helyzetből kilábalást eredményez.

A magas számú design szakemberek bevonásával célunk a gyártás termelékenységének növelése és a gyártási kapacitásunk bővítése. A projekt keretén belül továbbá tervezzük a megvalósítási helyszín átalakítását, marketing tevékenységünk fokozását. A tervezett fejlesztések révén társaságunk nemcsak az elért ügyfélkört lesz képes szélesíteni, hanem a termékeink hozzáadott értékét is növelni tudja.

A projekt tervezett befejezése: 2022.06.30.

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.7-20-2021-00106