BEMUTATKOZIK

Kanizsai Silka ágnes

Görgessen lefelé
Bevezető

Van, aki keresi az útját,

és van, aki sztrádát épít

a csillagokig

Jól csak

A szívével lát

Kanizsai Silka Ágnes élete nehéz körülmények között, nélkülözésben kezdődött, melyek elől vágyakkal átszőtt fantáziavilágba menekült: a Sissi-filmtrilógia tűzről pattant főhősnőjével azonosulva mesés ruhákról és egy varázslatos életről álmodott.

Fiatal éveinek első áttörését vendéglátóipari tanulmányainak köszönhetően a Herendi porcelánok, damasztabroszok és ezüst étkészletek világában töltött évei jelentették, mely időszak alatt a kemény, szorgalmas munka, a kifogástalan kiszolgálás, és az odaadó vendégszeretet minden fortélyát elsajátította.

álomból lett valóság

Csak a képzelet

szab határt

Üzleti érzékétől, tettvágyától és ambícióitól hajtva először saját éttermeket nyitott, majd egyedi tervezésű, testre szabott női ruhákat forgalmazó elegáns divatüzletet álmodott.

A kiváló tervezői és varrónői gárdának köszönhetően a siker nem maradt el, így rövidesen a saját tervezésű és gyártású, kifinomult férfiöltözékek is helyet kaptak a kollekcióban.

Az Agnes Silka alapítójaként és vezető tervezőjeként Ágnes valóra váltotta élénk fantáziájú kislánykorának álmát, amelyben jelenleg üzletasszonyként és alkotóként is kiteljesedhet.

Az életed,

A stílusod

A megjelenés egy pillanat alatt árulkodik személyiségéről, attitűdről, ízlésről és értékrendről – a hozzáértéssel összeállított öltözék ennek megfelelően szavak nélkül pozicionálja viselőjét. 

A trendek körhintája helyett az Anges Silka az időtálló, személyre szabott és kompromisszummentes minőséget képviseli, amely túlmutatva a kifogástalan öltözékeken, az egyedi és egyéni stílus páratlan élményét kínálja.

A ház az álmodója; az egyedi ruhakészítés tradicionális mesterségének köszönhetően pedig a stílus a modern életben is az önkifejezés és az önmegvalósítás legtesthezállóbb eszköze.

Élje át az Agnes Silka élményt a valóságban is, kötelezettségek nélkül!

Kérjük, adja meg adatait, és hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot az időpont egyezetetése céljából. Személyes időpontjában egyedileg fogadjuk Önt.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Miben lehetünk a segítségedre?
Sikeres foglalás!

Köszönjük a bizalmat!

kollégáink hamarosan keresni fogJÁK a részletekkel.
Hiba! Valamit nem jól töltött ki!
SEGÍTHETEK?
?