Olvasási idő /
7
perc
Szerző /
Kanizsai-Silka Ágnes

Csillagfénnyel érkezik a 2023-as őszi-téli kollekció

A Sarkcsillag egy impozáns, éteri jelenség, amely különleges jelentéssel bír. Minden mindig mozgásban van, a Sarkcsillag viszont állandóságával utat mutat. Egy ragyogó viszonyítási pont az égen, ami segít eligazodni. A Sarkcsillag ezért az univerzum legbiztosabb, legtisztább változatlan eleme – a mi értelmezésünkben az örök, mindenen átható fény, a fehéren izzó szeretet szimbóluma.

A Sarkcsillag (α Ursae Minoris, Polaris) a Kis Medve csillagkép legfényesebb csillaga. Azért nevezzük Sarkcsillagnak, mert az északi égi pólus közelében helyezkedik el. A Sarkcsillag Magyarországról nézve cirkumpoláris, azaz sosem nyugszik le. Sárgásfehér színű óriás, mintegy 431 fényév távolságra van a Földtől. Tömege a Napénak hatszorosa.

A 2023-as őszi-téli kollekciónak ez a különleges minta a központi motívuma, amely a független, önálló nő feminin erejét és energiáit öltözteti. Határozott, tántoríthatatlan és messziről fénylő, akár a csillag, úgy a nő. Az idei trendszíneknek megfelelően a kollekciót a fekete és a fehér uralja a csillagfényhez hasonlóan hol aranyló, hol ezüstösen csillogó részletekkel. 

Ahogy az Agnes Silkától megszokott gazdag motívumvilág általában, az idei hideg évszakot beragyogó Sarkcsillag is kivételes modellezési és szabómesterségbeli tudást követel. És ahogy mindig, ebben a szezonban is a legmagasabb sztenderdeknek megfelelően, kivételes figyelemmel és valódi szeretettel készülnek a darabok a műhelyben.

A fazonokat tekintve az ősz és a tél kedvence az örökzöld kosztüm, amely egy hölgy ruhatárában és mindennapi öltözködésében ugyanolyan állandóságot és biztos iránymutatást jelent, mint a Sarkcsillag az életben. A kosztümök karcsúsított sziluettje a női test formáit dicséri, a vonalvezetésük jellegzetesen céltudatos és állhatatos jelleget hirdet amellett, hogy a mégis minden ízében feminin megjelenést kölcsönöz. 

A kosztüm nem közvetít romantikát, ellenben tökéletes választásnak bizonyul a mindennapok kihívásainak elegáns és erőlködésmentes legyőzéséhez az üzlet, a munka és a kiváló teljesítmény világában. Karakán karaktere ellenére délutáni matinék, ötórai teák, borvacsorák és koktélesemények remek kísérője is lehet, hiszen viselőjének minden helyzetben méltóságteljes megjelenést és roppant stílust kínál. A kösztümöt viselő nő tisztában van a saját értékével és nem is enged abból. 

Változatos szoknyafazonok párosulnak még változatosabb blézerekkel: előbbiből lehet ceruza, A-vonalú, szűk, bő, loknis, vagy épp egyenes, utóbbiból van rövid, illetve hosszított állású, dívás karakterű és ártatlan bájú, egy- vagy duplasoros gombolású, peplumos, frakkszerűen végződő – a formavilág végtelenül változatos, a lehetőségeknek csak a képzelet és a személyiség szabhat határt.

A kollekciónk kabátjai a kosztümökhöz igazodnak. A kabát általában funkcionális és szigorú ruhadarab, az Agnes Silka birodalmában azonban idén rendkívül sok fantázia és játékosság jutott ennek a sokszor elhanyagolt ruhadarabnak. Karcsú vonalak, mesebeli kapucnik, elegáns fazonok, variálható hosszúság jellemzi őket – és természetesen mind garantálja a felejthetetlen első benyomást és a fagyban is tökéletesen kellemes hőérzetet.

A hideg beköszöntével az estélyi ruhákról sem lehet megfeledkezni, az idei verzérmotívum pedig szerencsére nem kevés lehetőséget kínál a ragyogásra. Idén nem formabontó vagy meghökkentő megjelenéssel, hanem a kollekció szellemiségének és a Sarkcsillag szimbolikájának megfelelően az erő, az öntudat, a kitartás és a melegszívűség örök értékeinek nem szűnő csillogásával.

Szerző

Kanizsai-Silka Ágnes

Tulajdonos, tervező

Élje át az Agnes Silka élményt a valóságban is, kötelezettségek nélkül!

Kérjük, adja meg adatait, és hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot az időpont egyezetetése céljából. Személyes időpontjában egyedileg fogadjuk Önt.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Miben lehetünk a segítségedre?
Sikeres foglalás!

Köszönjük a bizalmat!

kollégáink hamarosan keresni fogJÁK a részletekkel.
Hiba! Valamit nem jól töltött ki!