Olvasási idő /
4
perc
Szerző /
Kanizsai-Silka Ágnes

Betekintés az Agnes Silka új tavaszi-nyári kollekciójának kulisszái mögé – fotózás a Seychelle-szigeteken

Az előző őszi-téli szezon ropogós, ásványos ízei és éles kontrasztjai csak az izlandi látképre jellemző természeti csodák közt érvényesülhettek a maguk kristályos tisztaságában. A hosszú hideg évszak immár azonban véget ért. Ismét megfordult a világ, az Agnes Silka legfrissebb tavaszi-nyári kollekciója pedig ezzel más tájak, eddig nem látott motívumok és ismeretlen élmények felfedezésére invitál.

agnes silka

Dehogy invitál, egyenesen csábít! 

A forró évszak új kollekcióját a szabadság és a felszabadulás, a vonzerő és az érzékiség, a kíváncsiság és a megnyílás duális párjait belülről fűtő-feszítő dinamikája ihlette. A színeken, szöveteken, mintákon és  sziluetteken átüt a buja nőiesség. Ebben a szezonban minden a virágzásé, ahogy a Seychelle-szigetek érintetlen édenkertjében is. Hónapokig tartó aprólékos szervezés, kreatív tervezés és fáradhatatlan munka csúcsosodott ki ezen a forgatáson, amely a kollekció esszenciáját kívánta megragadni és bemutatni: annak a szabadságnak az érzését, amelyet az Agnes Silka ruhák nyújtanak viselőiknek.

Talán az ég…

…tetejére tűzött nap az oka, hacsak nem az alatta tükörként elterülő víz, vagy épp a kettő örök és bonthatatlan rendje – az élet értelme a trópusokon a fülledt levegőből is kiharapható. A forgatás mögött álló kreatív stáb így hát egyedi szempontokat figyelembe véve kerekedett fel és dolgozott a projekten, hogy a lehető legragyogóbb fényben mutathassuk be az elkövetkező szezonra megálmodott kollekciót, melynek minden darabja azt szolgálja, hogy a viselői magabiztosak, gyönyörűek és szabadok lehessenek. 

A kollekció bemutatása során olyan perspektívákkal játszottunk, amelyek az egészalakos képeken nem feltétlenül csak a mozdulatok irányát, hanem azok energiáját is képesek megörökíteni: ahogy szoknyát libbent a szél, ahogy fodrot vet a hullám. Ahogy támadni lendül és ahogy szerelembe esik a pillanat. Az Agnes Silka elkötelezettsége a minőség, a szépség és a kifinomultság iránt ennek a kollekciónak minden momentumában tetten érhető. Az egyes darabok azon hölgyek számára jelenthetnek megfelelő cinkostársat, akik az életet izgalmas kalandként élik, amelyben bármely pillanat lehet sorsfordító alkalom. Akik számára a boldogság nem egy vágyott állapot, hanem csupán hozzáállás és döntés kérdése. 

Az izgalmas mozgalmasság ellenpontjaként a közeli képkivágásokban azokat a részleteket helyeztük reflektorfénybe, amelyek a ruha lelkét jelentik: a megalkuvást nem tűrő szöveteket, az egyedi stílust képviselő szabásvonalakat, a mintavilág pozitív üzenetű szimbolikáját. És legfőképpen azt a különleges kényelmet, figyelmet és megértést, amit csak az olyan tárgyak képesek produkálni, amelyeket tudatosan és gondosan terveztek a használójuk szolgálatára. 

Az Agnes Silka azért jött létre, mert számunkra mindig is természetes cél volt, hogy a minőség, az esztétikum és az egyediség egy olyan különleges kombinációját kínáljuk, amely másokat is önmegvalósításra, alkotásra és teremtésre inspirál – és habár az alkotó, pozíciójából adódóan, szükségszerűen kritikusabb saját alkotásával szemben, mint mások: ebben a kollekcióban úgy érezzük, hogy ez sikerült.

Szerző

Kanizsai-Silka Ágnes

Tulajdonos, tervező

Élje át az Agnes Silka élményt a valóságban is, kötelezettségek nélkül!

Kérjük, adja meg adatait, és hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot az időpont egyezetetése céljából. Személyes időpontjában egyedileg fogadjuk Önt.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Miben lehetünk a segítségedre?
Sikeres foglalás!

Köszönjük a bizalmat!

kollégáink hamarosan keresni fogJÁK a részletekkel.
Hiba! Valamit nem jól töltött ki!