Olvasási idő /
7
perc
Szerző /
Kanizsai-Silka Ágnes

Az Agnes Silka ház szövetei – a tökéletes öltönyhöz vezető első lépés

A bespoke szabászat esetében a megfelelő anyag kiválasztása éppoly elengedhetetlen, mint a kézműves mesterség minden fortélyának alkalmazása a kívánt hatás elérése érdekében. A szövet megadja a ruha tónusát, és végső soron meghatározza annak esését, megjelenését és hangulatát. Az Agnes Silka ház a kezdetektől fogva a világ legkiválóbb szöveteit használja fel egyedi öltönyei elkészítéséhez, és különösen büszkék vagyunk arra, hogy együttműködhetünk a Dormeuil luxusgyártóval, amely kivételes minőségéről és a részletekre való odafigyeléséről híres.

öltöny

Az 1842-ben alapított Dormeuil gazdag textilgyártási örökséggel rendelkezik, szöveteik mindig is a világ legstílusosabb férfiainak gardróbját díszítették. A márka a szövettervezés innovatív megközelítéséről ismert, amely szerint a hagyományos technikákat a legmodernebb technológiával ötvözve olyan szöveteket készítenek, amelyek egyszerre fényűzőek és praktikusak – amely a valódi luxus két talán legmarkánsabb jellemzője.

Ami leginkább megkülönbözteti a Dormeuilt a többi gyártótól, az a nyersanyagbeszerzési stratégiájuk. Gondolkodásában az Agnes Silka és a Dormeuil egyaránt nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, valamint a társadalmi felelősségvállalásra és a környezettudatosságra, mind a termékek előállítása, mind a munkavállalók érdekeinek tekintetében. Mindkét cég gondossággal a környezet felé.  Szöveteik a legfinomabb szálakból készülnek, beleértve a Super 200-as (legmagasabb minőségű) gyapjút, kasmírt és mohairt, amelyek mindegyikét gondosan válogatják ki a legelismertebb forrásokból. A szövet szuperszámra a gyapjúszálak vastagságát jelöli, és általánosságban elmondható, hogy minél magasabb a szám, amelyből az öltöny készült, annál magasabb minőségű az anyag.

De nem csak az alapanyagok minősége teszi olyan különlegessé a Dormeuil szöveteket. A márka innovatív szövési technikákat is kifejlesztett, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyű és tartós anyagokat hozzanak létre. Ideálisak a bespoke szabászat számára, ahol a cél az, hogy minden megrendelő egyedi testalkatának és csak rá jellemző stílusának és igényeinek maradéktalanul megfelelő öltönyöket hozzunk létre. A legmagasabb minőségű szöveteknek köszönhetően az eredmény egy olyan öltöny, amelynek esése gyönyörűen és elegáns, a tapintása pedig puha és fényűző élmény.

Az egyik legnépszerűbb Dormeuil szövet a Tonik termékcsalád, amelyet először az 1950-es években vezettek be. A Tonik szövetek jellegzetes kéttónusú megjelenésükről ismertek, amelyet két különböző színű fonal összefonásával hoznak létre. Ez a technika nemcsak egyedi megjelenést kölcsönöz az anyagnak, hanem hozzájárul a tartósság növeléséhez is, így ideális a gyakran viselt, ámde kifogástalan öltönyök elkészítéséhez.

Egy másik redkívüli népszerűségnek örvendő szövetcsalád az Amadeus kollekció, amely Super 160-as gyapjúból készül. Ez a lenyűgöző anyag puha, selymes tapintású, lágy esése tökéletes alapanyagot nyújt egy minden ízében egyedi bespoke öltönyhöz. Az Amadeus termékcsalád ráadásul a tartósságáról híres, így azok számára is meleg szívvel ajánlható, akik életük első bespoke öltönyének elkészítettésén gondolkoznak.

Az Agnes Silka szakértői az öltönyök elkészítése során szorosan együttműködnek a megrendelőkkel – hiszen mindegy, hogy klasszikus, időtlen eleganciát vagy a modern megjelenést részesítik előnyben, minden ízléshez és stílushoz megfelelő szövetválaszték áll rendelkezésünkre. Számunkra az egyedi öltöny mindig is több volt, mint egyszerű ruhadarab. A bespoke öltöny olyan kinyilatkoztatás, amely tükrözi viselője személyiségét, és egy életre szóló befektetést jelent a minőségbe. Valóban kivételes öltönyeink mindenek felett ezt a szemléletet, illetve megrendelőink egyéniségét tükrözik.

Szerző

Kanizsai-Silka Ágnes

Tulajdonos, tervező

Élje át az Agnes Silka élményt a valóságban is, kötelezettségek nélkül!

Kérjük, adja meg adatait, és hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot az időpont egyezetetése céljából. Személyes időpontjában egyedileg fogadjuk Önt.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Miben lehetünk a segítségedre?
Sikeres foglalás!

Köszönjük a bizalmat!

kollégáink hamarosan keresni fogJÁK a részletekkel.
Hiba! Valamit nem jól töltött ki!